Kestävät laite­kaivo- ja pumppaamo­ratkaisut

Betoniset laitekaivot ja pumppaamot soveltuvat erityisesti liikennealueille ja tuotteet ovat helposti räätälöitävissä.

Oikea tuote oikeaan paikkaan.

Asiantuntevat ja kestävät laitekaivo- ja pumppaamoratkaisut toimitamme yhteistyössä Lining Oy:n kanssa.

Lining LATE-laitekaivot ovat valmistettu verkoston aktiiviseen seurantaan ja hallintaan. Kaivoihimme saat tarvittavat tiedonsiirtojärjestelmät meiltä ja kaivot voidaan varustella asiakkaan omien tarpeiden mukaan.

LATE-laitekaivo perheestä löydät ratkaisut virtaus- ja paineenmittaukseen, ilmanpoistoon, paineen- ja virtauksensäätöön sekä palvelut joilla seuraat verkostosi tapahtumia. Betonirunkoiset LATE-laitekaivot ovat tehdasvalmisteisia ratkaisuja, joissa tekniikka on asennettu valmiiksi ja työmaalla tehtävät työt on minimoitu, jolloin säästät aikaa ja vaivaa. Kaivot soveltuvat myös liikennealueelle. Laadukkaat jätevesipumppaamot soveltuvat kaikkiin tarpeisiin. Betonirunkoiset pumppaamot on varustettu Hidrostal-pumpuilla jäteveden vaativiin kohteisiin. Myös pumppaamot varustellaan tehtaalla valmiiksi.

Pumppaamovalikoimaamme kuuluvat räätälöidyt kunnallistekniset pumppaamot huoltorakennuksella tai ilman, puhtaan- ja jäteveden paineenkorotusasemat, ohituspumppauskaivot ja liikuteltavat ohituspumppausyksiköt, kiinteistöpumppaamot sekä lattiakaivopumppaamot.

Betonirunkoinen moduulielementtikaivo tai -pumppaamo on kustannustehokas vaihtoehto paikalle valetulle vastaavalle ratkaisulle. Opastamme mielellämme oikeiden laitteiden valinnassa. Tarvittaessa autamme myös suunnittelussa, jotta toimintavarmuus ja energiansäästö saadaan maksimoitua.

Suomen parhaat laitekaivo- ja pumppaamoratkaisut

Ota yhteyttä

Teemu Hämäläinen

Myyntipäällikkö, säiliöratkaisut ja erikoistuotteet

p. 0207 933 526

Ota yhteyttä

Alex Åhlström

Infratuotemyyjä, kaivot ja putket

p. 0207 933 503