Modulaarinen betoni-istuinkonsepti

RB ROCKLINE on modulaarinen, kestävä ja näyttävä istuinkonsepti ulko- tai sisäkäyttöön. Kahden erilaisen RB ROCKLINE -istuinosan avulla voidaan toteuttaa lukemattomia erilaisia istuinkokonaisuuksia ja -kokoonpanoja. Vain mielikuvitus on rajana.

Modulaarinen

RB ROCKLINE -istuimet ovat näyttäviä ja tyylikkäitä niin yksittäisinä kuin useamman osan kokoonpanoissa. Kahdesta istuinosasta on mahdollista koota sopivan kokoinen ja muotoinen istuinkokonaisuus mihin tahansa tilaan tai tilanteeseen.

Kestävä

Umpibetoniset RB ROCKLINE -istuimet kestävät aikaa, pohjoisen vaihtelevia sääolosuhteita ja kovempaakin kulutusta. Istuimet ovat palamattomia, eivätkä ne vaadi huoltoa tai kunnossapitoa.

Ympäristöystävällinen

RB ROCKLINE -istuimet ovat käytännössä ikuisia, jolloin ne vähentävät ympäristölle aiheutuvaa kuormitusta. Niiden valmistuksesta aiheutuvat hiilidioksidipäästöt on mahdollista kompensoida Ruskon Betoni Etelän yhteistyökumppani Hiilinielurekisterin kanssa.

Kaikki mitä tarvitset

RB ROCKLINE on kestävä istuinratkaisu puisto- ja virkistysalueille, pihoille, kadunvarsille tai vaikka tapahtumiin. Istuimet ovat näyttäviä ja tyylikkäitä niin yksittäisinä kuin useamman osan kokoonpanoissa. Kahdesta RB ROCKLINE -istuinosasta on mahdollista koota sopivan kokoinen ja muotoinen istuinkokonaisuus mihin tahansa tilaan tai tilanteeseen.

RB ROCKLINE -istuimet toimitetaan pääsääntöisesti perinteisellä sileällä betonipinnalla, mutta niitä on myös mahdollista valmistaa näyttävästä väribetonista. Kysy värivaihtoehdoista myyjiltämme.

Suunniteltu kestämään

Betoniset RB ROCKLINE -istuimet kestävät aikaa, pohjoisen vaihtelevia sääolosuhteita ja kovempaakin kulutusta. Istuimet ovat palamattomia, eivätkä ne vaadi huoltoa tai kunnossapitoa. Umpibetoninen istuinosa painaa noin 250 kiloa, jolloin se pysyy vankasti paikallaan ilman erillistä kiinnitystä. Istuinten siirtäminen on kuitenkin vaivatonta siihen tarkoitettujen nostolaitteiden avulla.

RB ROCKLINE -istuimet voidaan päällystää tarvittaessa erilaisilla pinnoitteilla, kuten graffiteja hylkivällä pinnalla.

Istuimet valmistetaan pääsääntöisesti muun tuotannon ylijäämäbetonista. Näin vähennämme ympäristölle aiheutuvaa kuormaa ja hyödynnämme täysin käyttökelpoisen materiaalin tehokkaasti.

RB ROCKLINE -konsepti

Kulmamalli

RB ROCKLINE -konseptin kulmamallin mitat: 500 mm x 500 mm x 500 mm (pituus, leveys, korkeus). Istuimen pohja on syvennetty siirtämisen helpottamiseksi kokoon 400 mm x 400 mm x 50 mm.

Suoramalli

RB ROCKLINE -konseptin suoranmallin mitat: 500 mm x 500 mm x 500 mm (pituus, leveys, korkeus). Istuimen pohja on syvennetty siirtämisen helpottamiseksi kokoon 400 mm x 400 mm x 50 mm.

Kotimaista designia

RB ROCKLINE -konsepti suunniteltiin kevään 2022 aikana yhteistyössä LAB-ammattikorkeakoulun muotoiluopiskelijoiden kanssa. Istuimet valmistetaan Ruskon Betoni Etelän Hollolan infratuotetehtaalla.

Ladattava esite

Lataa tästä RB ROCKLINE -betoni-istuinkonseptin digitaalinen esite.

Lataa esite

Lähetä tarjouspyyntö!

    Ota yhteyttä

    Alex Åhlström

    Infratuotemyyjä, kaivot ja putket

    p. 0207 933 503