Suunnittelijoille ja työmaille

Kokoamme tälle sivulle mahdollisimman kattavaa työkalupakkia tukemaan alue- ja kunnallistekniikan suunnittelutyötä. Sivulta löydät suunnittelun tueksi dokumentteja ja tietoa tuotteista, kuten EK-putkista ja EK-kaivoista. Löydät sivulta tietoa myös palveluistamme, joista voit lukea lisää myös täältä.

Työkalupakki täyttyy jatkuvasti, sillä pyrimme lisäämään sivulle uutta materiaalia aina kun mahdollista. Toimimme tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa ja autamme mieluusti suunnittelutyössä. Kaikista tuotteistamme löytyy tarvittavat laatudokumentit ja tarvittaessa lisäselvityksiä ja kuvia saa ottamalla meihin yhteyttä.

Jos kaipaat apua suunnitteluun liittyvissä asioissa, ota yhteyttä suunnittelupäällikkö Marko Paasirantaan, marko.paasiranta(at)ruskonbetoni.fi tai 020 7933 509. Teknisissä ongelmissa ja muissa asioissa voit olla yhteydessä asiakkuuspäällikkö Johanna Kekkoseen, johanna.kekkonen(at)ruskonbetoni.fi tai p. 0207 933 504 tai projektivastaava Joonas Mäkirantaan, joonas.makiranta(at)ruskonbetoni.fi p. 0207 933 519.

Muissa ongelmissa, kuten työmaa-asioissa saat lisätietoja asiakaspalvelustamme, myynti.hollola(at)ruskonbetoni.fi tai p. 0207 933 506. Katso kaikki yhteystietomme täältä .

Tuote- ja palveluhinnasto

Lataa tuote- ja palveluhinnasto

Kaivokorttipohja

Yleiset tiedostot

Laatudokumentit

Oppaat

DWG-kuvat ja EK-putkiosat

Lataa EK-putkituotteet dwg:nä: EK-putkiosat
EK-putkituotteet sisältävät mm. putket, kärjet ja sovitteet.

Lataa EK-kaivotuotteet dwg:nä: EK-kaivo-osat
EK-kaivotuotteet sisältävät mm. satulakaivot, pohjarenkaat, kaivorenkaat, kartiot, kannet ja korokerenkaat.

Päivitämme tuotekuvia ja -tietoja parhaillaan, viimeisin versio löytyy aina verkosta. Lisätietoja tuotteista sekä tarvittaessa 3D- tai pdf-kuvia saatte kysymällä suunnittelustamme.

Lataa Säiliötuotuotteet dwg:nä: RB-Säiliötuotteet
RB-Säiliötuotteet sisältävät erilaisia ratkaisuesimerkkejä mm. hulevesien viivytyssäiliöistä sekä sprinklerivesisäiliöistä.

Ota yhteyttä

Niko Riikonen

Myyntipäällikkö

p. 0207 933 503

Ota yhteyttä

Marko Paasiranta

Suunnittelupäällikkö

p. 0207 933 509

Ota yhteyttä

Johanna Kekkonen

Asiakkuuspäällikkö

p. 0207 933 504