RB Infra on osa Ruskon Betoni Etelää

RB Infra on osa kotimaista Ruskon Betoni -konsernia ja siihen kuuluvaa Ruskon Betoni Etelää. Vuonna 1983 Oulussa perustettuun Ruskon Betoni -konserniin kuuluvat lisäksi tytäryhtiöt Napapiirin Betoni Oy sekä JA-KO Betoni Oy. Ruskon Betonin sisaryritys KiBe Oy palvelee rakentajia Torniossa, Kemissä, Kittilässä sekä Pellossa.

Kesällä 2019 perustetun Ruskon Betoni Etelä Oy:n päämaja sijaitsee Espoossa. Yrityksen toimialoina ovat valmisbetoni ja Hollolassa RB Infran tehtaalla valmistettavat infratuotteet. Ruskon Betoni Etelä Oy toimii laajasti Uudenmaan, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Varsinais-Suomen alueilla tehokkaan tehdasverkostonsa avulla.

Visio 2019-2023

Ruskon Betoni Etelä Oy:n visio perustuu Ruskon Betoni -konsernin visioon:
Olla halutuin kumppani ja tarjota paras asiakaskokemus sekä valmisbetonipalveluiden tuottamisessa että infratuotesektorilla omalla toiminta-alueellamme (Etelä-Suomi, Kaakkois-Suomi, Varsinais-Suomi).

Strategia 2019-2023

Työn merkityksellisyys. Toimiva, tehokas ja tyytyväinen henkilöstö luo mahdollisuudet parantaa asiakaskokemusta ja nostaa Ruskon Betoni Etelä Oy alan halutuimmaksi kumppaniksi.

Yrityskulttuurin vaaliminen. Yrityskulttuuria ei voi synnyttää pyytämällä, se syntyy yrityksen sisäisessä prosessissa, kun yhteisö toimii samaan suuntaan ja kaikki uskovat samaan asiaan. Näin syntyy Rusko-henki.

Asiakaskokemus. Asiakkaan kokemus tuotteesta ja palvelusta nousee suoraan henkilökunnan mahdollisuuksista kehittää ja kehittyä. Yrityksen tehtävä on antaa tämä mahdollisuus. Yrityksen arvomaailmassa tärkeää on pitää lupaukset ja tuottaa alan korkeinta laatua. Tämän tulee vastata myös asiakkaan kokemusta Ruskon Betoni Etelä Oy:n toiminnasta.

rbhollola @ Instagram

Seuraa RB Infraa Instagramissa! Tililtämme @rbhollola voit nähdä viimeisimmät kuulumisemme, messuvierailumme ja työkohteemme. Tule mukaan matkaamme ja näe, missä kaikkialla rakennamme betonista.

@rbhollola

Säiliöratkaisut

Nopeat, edulliset ja muokattavat betonisäiliöratkaisut helpolla ylläpidolla erikokoisiin ja -muotoisiin tilavarauksiin.Lue lisää

RB-Perfect robottikaivot

Korkealaatuinen ja virtausominaisuuksiltaan vertaansa vailla oleva betonikaivo. Lähes rajattomat mahdollisuudet yksilölliseen suunnitteluun.Lue lisää

Laitekaivot ja pumppaamot

Oikea tuote oikeaan paikkaan. Asiantuntevat ja kestävät laitekaivo- ja pumppaamoratkaisut toimitamme yhteistyössä Lining Oy:n kanssa.Lue lisää

Räätälöidyt tuotteet

Innovatiivisen ajattelutapamme ja luotettavien yhteistyökumppaniemme avulla pystymme tarjoamaan räätälöityjä erikoisratkaisuja vaativiinkin kohteisiin.Lue lisää