RB Infra on osa Ruskon Betoni Etelää

RB Infra on osa kotimaista Ruskon Betoni -konsernia ja siihen kuuluvaa Ruskon Betoni Etelää. Vuonna 1983 Oulussa perustettuun Ruskon Betoni -konserniin kuuluvat lisäksi tytäryhtiöt Napapiirin Betoni Oy sekä JA-KO Betoni Oy. Ruskon Betonin sisaryritys KiBe Oy palvelee rakentajia Torniossa, Kemissä, Kittilässä sekä Pellossa.

Kesällä 2019 perustetun Ruskon Betoni Etelä Oy:n päämaja sijaitsee Espoossa. Yrityksen toimialoina ovat valmisbetoni ja Hollolassa RB Infran tehtaalla valmistettavat infratuotteet. Ruskon Betoni Etelä Oy toimii laajasti Uudenmaan, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Varsinais-Suomen alueilla tehokkaan tehdasverkostonsa avulla.

Visio 2024-2028

Ruskon Betoni Etelä Oy:n ydintehtävä on toimia vahvana kotimaisena perheyrityksenä, joka mahdollistaa kestävän rakentamisen ja vaalii pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiimme ja ympäristöön.

Visio: Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme ensisijainen valinta tarjoamalla huippuluokan betoni- ja infratuoteratkaisuja sekä alan parasta asiakaspalvelua ja kokemusta.

Missio: Tarjoamme korkealaatuisia rakennus- ja infrastruktuuriratkaisuja, jotka edistävät yhteiskunnan kehitystä ja hyvinvointia, noudattaen korkeimpia laatustandardeja ja kestävän kehityksen periaatteita.

Strategia 2024-2028

Yhteisö ja vastuu: Rakennamme positiivisen työyhteisön ja noudatamme yhteisiä pelisääntöjä. Arvostamme jokaisen panosta ja työskentelemme laadukkaasti, tehokkaasti ja vastuullisesti.

Asiakaslähtöisyys: Toimintamme perustuu vahvaan asiakaslähtöisyyteen. Tarjoamme huippulaatuisia tuotteita ja luotettavaa palvelua ammattitaitoisen henkilökuntamme, kalustomme ja alihankkijaverkostomme ansiosta.

Kestävä toiminta: Olemme sitoutuneet rakentamaan kestävää yhteiskuntaa. Toimimme turvallisesti ja kunnioittavasti ympäristöä kohtaan, kehittäen toimintaamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Luottamus ja avoimuus: Luottamus ja avoimuus ovat toimintamme perusta niin sisäisesti kuin asiakassuhteissakin.

Henkilöstö ja tasa-arvo: Henkilöstö on tärkein voimavaramme. Panostamme heidän kehittämiseensä ja tasa-arvoiseen kohteluun.

rbhollola @ Instagram

Seuraa RB Infraa Instagramissa! Tililtämme @rbhollola voit nähdä viimeisimmät kuulumisemme, messuvierailumme ja työkohteemme. Tule mukaan matkaamme ja näe, missä kaikkialla rakennamme betonista.

@rbhollola

Säiliöratkaisut

Nopeat, edulliset ja muokattavat betonisäiliöratkaisut helpolla ylläpidolla erikokoisiin ja -muotoisiin tilavarauksiin.Lue lisää

RB-Perfect robottikaivot

Korkealaatuinen ja virtausominaisuuksiltaan vertaansa vailla oleva betonikaivo. Lähes rajattomat mahdollisuudet yksilölliseen suunnitteluun.Lue lisää

Laitekaivot ja pumppaamot

Oikea tuote oikeaan paikkaan. Asiantuntevat ja kestävät laitekaivo- ja pumppaamoratkaisut toimitamme yhteistyössä Lining Oy:n kanssa.Lue lisää

Räätälöidyt tuotteet

Innovatiivisen ajattelutapamme ja luotettavien yhteistyökumppaniemme avulla pystymme tarjoamaan räätälöityjä erikoisratkaisuja vaativiinkin kohteisiin.Lue lisää