Standardimittaiset EK-kaivot

EK-kaivotuotteiden saumassa on esiasennettuna kiintotiiviste, joka tekee liitoksesta tiiviin. EK -tiiviste pysyy varmasti paikoillaan asennusvaiheessa. Laajasta tiivistevalikoimasta löytyy tiiviste kaikkiin tarpeisiin.

EK-kaivonrenkaiden käyttöalueita ovat jäte- ja hulevesilinjojen tarkastus- ja sakkapesäkaivot – ja yleensä kaivot paikoissa, joissa vaaditaan liikennekuorman kestävyyttä, tiiveyttä sekä kulutuksen kestävyyttä. Myös emäksiset jätevedet soveltuvat EK-kaivoihin. Kaivot voidaan polyureapinnoittaa ja tarvittaessa asentaa kaivoihin esimerkiksi HST-pohjalevy suojaamaan kaivon pohjaa, esimerkiksi jäteveden purkukaivoissa.

Ø 600 mm:n EK-kaivonrenkaita on saatavana myös lukitusprofiililla, jolloin renkaan päälle voi asentaa korotusrenkaita.

RB Easy

RB Easy on neljällä läpiviennillä ja virtausta ohjaavalla pohjakourulla varustettu EK-kaivo suoraan varastostamme. Nopean toimitusaikansa ansiosta RB Easy on aina valmis simppeli ratkaisu.

Lue lisää

Tuote- ja palveluhinnasto

Kunnallisteknisten tuotteiden tuote- ja palveluhinnastostamme saat kattavan käsityksen tarjonnastamme. Hinnastosta voit lukea lisää kaikista tuotteistamme, palveluistamme ja mm. PU-pinnoitetuista betoniputkista ja -kaivoista. Hinnastosta löydät myös toimitusehtomme sekä jokaisen tuotteemme kuvat, kokovalikoiman ja hinnat.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Teemu Hämäläinen

Myyntipäällikkö, säiliöratkaisut ja erikoistuotteet

p. 0207 933 526

Ota yhteyttä

Alex Åhlström

Infratuotemyyjä, kaivot ja putket

p. 0207 933 503