Valmis kaivokokonaisuus suoraan varastosta

RB Easy on monipuolinen varastokaivo, jonka nopea toimitus voi auttaa pelastamaan sinut kiperästä tilanteesta. Sen neljä valmista läpivientiä ja muotoiltu pohja takaavat lukemattomat käyttömahdollisuudet. Kun haluat simppelin ratkaisun, RB Easy on aina valmiina!

Tätä kaikkea on RB Easy

RB Easy on neljällä läpiviennillä ja virtausta ohjaavalla pohjakourulla varustettu EK-kaivo suoraan varastostamme. Se sopii erinomaisesti viemäreiden tarkastus-, huolto- ja kokoomakaivoksi. Nopean toimitusaikansa ansiosta RB Easy on aina valmis simppeli ratkaisu.

RB Easyn neljä valmista läpivientiä tarjoavat lukuisia käyttömahdollisuuksia monipuolisesti erilaisiin tilanteisiin. Tarpeettomaksi jäävät läpiviennit on mahdollista tulpata nopeasti, vaivattomasti ja vesitiiviisti. Kaivon sisähalkaisija on 600 mm, jolloin sitä on helppo huoltaa ja operoida.

Saat kertatoimituksena kaiken, mitä kokonaisen kaivon toteuttamiseen tarvitaan, aina perustamistasosta katutasoon saakka – mukaan luettuna valurautakansisto ja sen teleskooppivarsi. Betonisen kaivon käyttöikä on 100 vuotta kovissakin olosuhteissa. Kestävyytensä ansiosta sitä voidaan käyttää myös liikennealueilla.

Saatavilla kahdessa eri koossa

RB Easy on asennettavissa 200M ja 160M runkolinjoihin. Molemmissa vaihtoehdoissa kaksi liittyvää putkea ovat koossa 110M.

Kaivon pohjakourun muotoilu valmistetaan joko RB Perfect -robotilla tai perinteisesti valamalla. Molemmissa tapauksissa virtausnopeus on taattu.

10 hyvää syytä valita RB Easy

  1. Nopea toimitusaika
  2. Valmiit läpiviennit
  3. 600 mm sisähalkaisija mahdollistaa helpon huollon ja operoinnin
  4. Sopii liikennealueelle
  5. Helppo käyttää vakioläpivientien ansioista
  6. Simppeli asennus
  7. Virtausta ohjaava pohjakouru
  8. Kapea ympärysmitta, sopii ahtaisiinkin paikkoihin
  9. Helposti korkeussäädettävä teleskooppikansisto
  10. Koko kaivopaketti saatavissa kertatilauksena

 

Tutki vapaasti!

3D-malli on suuntaa antava.

Lue lisää esitteestä

Lataa tästä RB Easyn digitaalinen esite, josta löydät kattavasti tietoa nopeasta ja monikäyttöisestä varastokaivostamme.

Lataa esite

Ota yhteyttä

Teemu Hämäläinen

Myyntipäällikkö, säiliöratkaisut ja erikoistuotteet

p. 0207 933 526

Ota yhteyttä

Alex Åhlström

Infratuotemyyjä, kaivot ja putket

p. 0207 933 503