Standardimittaiset EK-putket

EK-putkien käyttökohteita ovat sadevesi-, jätevesi- ja rumpulinjat. EK-putkien saumassa on esiasennettuna kiintotiiviste, joka tekee liitoksesta tiiviin. EK-tiiviste pysyy varmasti paikoillaan asennusvaiheessa. Laajasta tiivistevalikoimasta löytyy tiiviste kaikkiin tarpeisiin.

EK-putkea on saatavana kahdella eri lujuusluokituksella (Br/Dr). Tilauksesta on saatavilla tiukemmilla laatuvaatimuksilla valmistettavia putkia. Tuotteisiin voidaan asentaa tehtaalla esimerkiksi öljyä, happoja tai korkeita lämpötiloja kestävät tiivisteet. EK-putkia on saatavilla myös polyureapinnoitettuna esimerkiksi vaativampiin olosuhteisiin, kuten teollisuuden jätevesien ohjaukseen. EK-tuotteet täyttävät voimassaolevien standardien mukaiset vaatimukset.

Tuote- ja palveluhinnasto

Kunnallisteknisten tuotteiden tuote- ja palveluhinnastostamme saat kattavan käsityksen tarjonnastamme. Hinnastosta voit lukea lisää kaikista tuotteistamme, palveluistamme ja mm. PU-pinnoitetuista betoniputkista ja -kaivoista. Hinnastosta löydät myös toimitusehtomme sekä jokaisen tuotteemme kuvat, kokovalikoiman ja hinnat.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Teemu Hämäläinen

Myyntipäällikkö, säiliöratkaisut ja erikoistuotteet

p. 0207 933 526

Ota yhteyttä

Alex Åhlström

Infratuotemyyjä, kaivot ja putket

p. 0207 933 503