Asiansa osaava asiakaspalvelu – ideasta viimeistelyyn

Pidämme aina huolen siitä, että asiakkaamme tietää, mitä on tilaamassa ja mihin hintaan. Olemme panostaneet vahvasti tuotesuunnitteluun ja -optimointiin, jotta löytäisimme aina parhaan ratkaisun kuhunkin kohteeseen. Hyödynnämme tehokkaasti hyviksi todettuja vakioratkaisuja, joista koituu hyötyjä asiakkaille niin laadussa kuin kustannuksissa.

Miten autamme asiakasta?

Oli kohde suunniteltu millä materiaalilla tahansa, annamme aina veloituksetta vaihtoehtotarjouksen, joka on toteutettu laadukkailla Ruskon Betoni Oy:n tuotteilla. Tarvittaessa teemme tai muutamme kohteen suunnitelmat, joko kiinteällä veloituksella tai yksikköhinnalla, tilaajan lähtötietojen pohjalta. Konseptillamme asiakas voi vertailla toteutettavaa kohdetta eri materiaalinen välillä ja valita parhaan vaihtoehdon kuhunkin käyttötarkoitukseen sopivaksi. Ruskon Betonin säiliöratkaisuissa tarjoamme asiakkaan tarpeen mukaista järjestelmää ”avaimet käteen” -periaatteella – suunniteltuna ja asennettuna, kiinteään hintaan ja sovittuna toimitusajankohtana.

Suunnittelupalvelut

Meiltä saat ammattitaitoisen suunnittelupalvelun erilaisiin ratkaisuihin. Hyödyntämällä Ruskon Betonin suunnittelupalvelua, voidaan lähes poikkeuksetta saavuttaa merkittäviä säästöjä rakenteiden ja ratkaisujen optimoinnissa. Suunnittelussa on ensiarvoisen tärkeää tuntea tuote, ominaisuudet ja muunneltavuus, joten valmistajana tiedämme, mikä on kuhunkin kohteeseen aina kokonaistaloudellisin ja kestävin vaihtoehto.

Ota yhteyttä suunnittelupäällikkö Marko Paasirantaan, p. 0207 933 509
Asiantuntijapalvelumme veloitus on 90 € /tunti, alv 0 %.

 

Ota yhteyttä

Marko Paasiranta

Suunnittelupäällikkö

p. 0207 933 509